high bij ernst

Onze exclusieve High Bij Ernst-ervaringen bieden een perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een sfeervolle omgeving. Of u nu de voorkeur geeft aan een High Wine, High Beer, High Cocktail, High Gin of High Tea, Bij Ernst vindt u iets om uw smaakpapillen te verwennen.


Ontdek de kunst van perfect samengestelde wijnen, ambachtelijke bieren, verfijnde cocktails, elegante gins en traditionele theesoorten, allemaal vergezeld van heerlijke bijpassende gerechten. Onze chef-kok Roy en gastheer Ernst zorgen ervoor dat elk gerecht én drankje een onvergetelijke ervaring wordt!

high wine

Tijdens een heerlijke middag of avond kun je Bij Ernst genieten van een gezellige High Wine! Geniet van een plank vol met verrukkelijke voorgerechten en laat je verrassen door twee verschillende soorten wijnen, die uitstekend passen bij de gerechten.


Daarna komt er een plank vol met verschillende hoofdgerechten op tafel, met wederom twee verschillende soorten wijn.


Sommelier Ernst verzorgt de presentatie van de verschillende wijnen. Kortom, een leerzame, maar vooral, gastronomische avond is gegarandeerd!

high wine deluxe

Bij de High Wine Deluxe begin je feestelijk met een glas cava! Om te proosten op een avond vol wijnen en spijzen...We starten met een plank vol voorgerechten en twee daarbij passende wijnen.


Daarna volgt er een plank met verrukkelijke hoofdgerechten en eveneens 2 verschillende soorten wijnen. Je sluit het geheel af met een plank vol nagerechten en een verfrissende Scroppino of een dessertwijn, naar eigen keuze.


De wijnen hebben elk een eigen verhaal, welke door gastheer Ernst wordt verteld.

high beer

Beleef een gezellige High Beer tijdens een heerlijke middag of avond! Laat je verwennen door een selectie verrukkelijke voorgerechten, vergezeld van twee verschillende soorten bieren die er perfect bijpassen.


Vervolgens wordt een smakelijke plank met diverse hoofdgerechten geserveerd, opnieuw met twee verschillende biersoorten die de gerechten prachtig aanvullen.


Gastheer Ernst verzorgt de presentatie van de verschillende bieren, waardoor deze avond niet alleen gastronomisch, maar ook leerzaam is.

high beer deluxe

Bij de High Beer Deluxe trappen we feestelijk af met een pilsje om te proosten op een avond vol bieren en lekkernijen! We beginnen met een assortiment voorgerechten en twee passende bieren.


Vervolgens presenteren we een plank vol heerlijke hoofdgerechten, elk begeleid door twee verschillende biersoorten. Het geheel sluiten we af met een plank vol nagerechten, vergezeld van een verfrissende Scroppino of een IPA biertje, naar keuze.


De bieren hebben elk hun eigen verhaal, dat gastheer Ernst graag met jullie deelt.

high cocktail

Bij de High Cocktail Deluxe begin je met een feestelijke cocktail om te toasten op een avond vol cocktails en lekkernijen. We beginnen met een plank vol voorgerechten, vergezeld door een bijpassende cocktail.


Vervolgens presenteren we een plank met heerlijke hoofdgerechten, geserveerd met een heerlijke cocktail. Het geheel sluiten we af met een plank vol nagerechten en de keuze tussen een verfrissende Scroppino.


Elke cocktail heeft zijn eigen verhaal, dat gastheer Ernst graag met jullie deelt.

high tea

Onze High Tea biedt een eigentijdse twist op het traditionele concept. Het begint met een smakelijk assortiment van verse broodjes en een verrukkelijke soep. Vervolgens presenteren we een uitgebreide plank vol warme culinaire hoogstandjes. De High Tea wordt afgesloten met een verleidelijke selectie van desserts.


Tijdens deze heerlijke ervaring kun je onbeperkt genieten van een ruime keuze uit diverse soorten thee, perfect om jouw culinaire reis te begeleiden.


high gin

Bij de High Gin begin je met een heerlijke Gin-Tonic om te toasten op een avond vol gin en lekkernijen. We beginnen met een plank vol voorgerechten, vergezeld door een bijpassende Gin.


Vervolgens presenteren we een plank met heerlijke hoofdgerechten, geserveerd met een heerlijke andere Gin. Het geheel sluiten we af met een plank vol nagerechten en een verfrissende Scroppino, of nog een van de eerder gedronken Gin-Tonics

adres

Oosteinde 31-33

1483 AC De Rijp

0299-633436

info@bij-ernst.nl


Openingstijden

WO - DO

12.00 - 23.00 uur

VR - ZA - ZO

12.00 - 0.00 uur

socials

Volg en like ons op socials voor alle leuke acties en het laatste nieuws!

Instagram Outline Logo
Simple Facebook Icon
Popular Social Media Icon